Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Φυσική παρασκευή μαύρης ελιάς

Ελιές μαύρες ολόκληρες
 
Διαλέγουμε ώριμες ελιές, τις τοποθετούμε στα δοχεία και τις καλύπτουμε με άλμη σε αναλογία 1 ποτήρι αλάτι σε 8 ποτήρια νερό. Οι ελιές θα ωριμάσουν περίπου σε 6 μήνες.
 
Παρατήρηση: Αν θέλουμε για άμεση κατανάλωση, τις ξεπικρίζουμε πρώτα, όπως και τις πράσινες ολόκληρες. Όμως θα πρέπει οι ελιές να καταναλωθούν σύντομα γιατί μπορεί να μαλακώσουν.

Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου