Μακαρόνια (σπαγέττι) με ελιές
Υλικά
1 πακέτο σπαγέττι
5 κουταλιές ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
10-15 ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
χαλλούμι τριμμένο
Τρόπος παρασκευής
● Βράζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
● Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν το σκόρδο ροδοκοκκινίσει ελαφρά ρίχνουμε τις ελιές, τα μακαρόνια, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
● Σερβίρονται ζεστά, αφού τα πασπαλίσουμε με τριμμένο χαλλούμι.
Δημοσιεύτηκε στο www.moa.gov.cy
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου